Nieuws

In 2012 "Spitsbergen voor Scouts" en "Spitsbergen light voor fotografen"
12 februari 2012
In de periode van half juli tot 25 juli dagtochten en een driedaagse excursie met fotografen en daarna een 8 daagse trektocht met Scouts.
Dat is nu het plan.

"Iedereen is veilig thuis!"
Augustus 2011
Weer veilig thuis. Dat ijsbeerongeval zal mijn groepen niet overkomen. Erg onverantwoordelijk.
Ik gids veilig of ik gids niet. Nadere info op www.icepeople.net krant van 9 augustus en krant van 16 augustus
Bijna drie weken een "vreemde voettocht van de NKBV" met 10 deelnemers en daarna een "privegroep" van 6 personen en hond Dinthe van ruim twee weken.

Tarieven vliegreis naar Spitsbergen
24 april 2010
De prijzen van vluchten naar Longyearbyen variëren naar gelang van de tijd van boeking (ver van tevoren en heel kort op vliegdatum duurder). In 2009 was de goedkoopste prijs iets onder de 400 euro. De prijs die ik vandaag als goedkoopste vond, was iets over de 438 euro. (via www.cheaptickets.nl) Ik hoop dat de prijzen dus nog zullen dalen. Op de website van de SAS (http://www.flysas.com/en/nl/) laten ze niet alle mogelijkheden zien en waren de mogelijke vluchten duurder: 530 euro). Het loont dus de moeite om goed te zoeken!

Website online
24 maart 2010
De website is nog “in ontwikkeling” maar al wel online! Ik organiseer geen tochten en ga dan op zoek naar belangstellenden. Het is omgekeerd. Jij hebt een idee, we onderzoeken samen de haalbaarheid, maken een plan en proberen dan een groep te samen te stellen.